Életmód

4 fogyástrükk, amit a pasid ismer, de te nem!

Bizony, vannak olyan dolgok fogyásügyben is, amit a férfiak ismernek, de mi nem.

Párkapcsolatban rengetegszer előfordul, hogy a nők kapacitálják a párjukat a fogyásra, általában több-kevesebb sikerrel.

De figyeld meg a párod, vannak olyan dolgok edzésügyben, amit ő jobban tud, mint te.

4 fogyástrükk, amit a pasid ismer, de te nem!

Íme a lista

Legyél a legjobb!
Bizony, a férfiak olyan komoly kihívást is elfogadnak, amikor nem biztosak abban, hogy ők nyernek, mégis teljes erőbedobással küzdenek érte. Így kellene nekünk is edzenünk.

Az élet túl rövid az uncsi edzéstervekhez
Te is úgy mész le az edzőterembe, mintha kötéllel húznának? Lehet, hogy az edzéstervvel vagy a mozgásformával van a baj. A férfiak csak olyan sportokat végeznek, amit valóban élveznek. Ha mi is így tennénk, örömmel járnánk edzésre.

Legyél pragmatikus a testeddel kapcsolatban
Persze sok férfi törődik a testével, de lényegesen kevesebb, mint a nők körében. Ha mi sem aggódnánk a legkisebb ráncok vagy pici zsírpárna miatt, nekünk sem lenne annyi rossz napunk.

Legyél fontos magadnak!
A férfiak gyakran magukat helyezik a fontossági sorrend elejére. De ez nem baj, sőt ennek köszönhetően gyakrabban végeznek el csak olyan feladatokat, amikhez valóban kedvük van. Ezt is jó lenne eltanulni tőlük.

Olvass tovább edzés témában!

MSN

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top