Életmód

Előtte-utána: három magyar nő, aki megmutatja, mennyit fogyott

Az év eleji nagy diétafogadalmak közepén három olyan magyar nőt mutatunk be, akik nagyon kitartóak voltak, és összesen 46 kilót fogytak Balogh Rita edző segítségével. Előtte-utána fotók.

Repkáné Horváth Karolina

 Fogyás: 18 kg

Életkor: 36 év

Kezdeti súly: 75 kg

Jelenlegi súly: 57 kg

Előtte-utána: három magyar nő, aki megmutatja, mennyit fogyott

2 gyermekes édesanya, aki már elég hosszú ideje küzdött a szülés után megmaradt súlyfeleslegével. Szinte minden módszert kipróbált, amik csak átmeneti megoldást nyújtottak, ha sikerült is valamennyit fogynia gyorsan visszajöttek a leadott kilók. Végül rátalált Ritára és elhatározta, hogy teljes életmódot vált. Bár voltak nehezebb időszakok, Karolina 5 hónap alatt 18 kg-tól szabadult meg, melyet sikerül tartania is. Nagy örömmel mutatta meg, hogy a korábbi 44-es méretű farmere helyett az utána képen már egy 38-as nadrágot visel.

Karolina üzenete: “Egy teljesen új nő néz vissza rám a tükörből. Az új életmód a mindennapjaim részévé vált, és már nem szeretnék lemondani róla”

Hunyadi Enikő

Fogyás: 7 kg

Életkor: 20 éves

Kezdeti testsúly: 60 kg

Jelenlegi testsúly: 53 kg

Előtte-utána: három magyar nő, aki megmutatja, mennyit fogyott

Egyetemista lány, akinek nem volt komolyabb súlyfeleslege, egyszerűen csak szeretett volna feszesebb, formásabb alakot. Ő az, aki kiváló motivációja lehet azoknak, akik szálkásodni szeretnének. Mivel Enikőnél a feszesítés volt a fő cél, így egy feszesítő otthoni torna mellé elkezdett rendszeresen futni is. Étrendjében követte a fitneszedző tanácsait: mégpedig a napi 5-szöri, fehérjében, zöldségekben és ásványi anyagokban gazdag, egészséges táplálkozást. Teljes mértékben száműzte a finomított cukrot, fehér lisztet a tányérjáról. Ennek meg is lett az eredménye, ami nem is feltétlen kilókban látszik igazán, hanem a tükörben. Enikő nőiesen izmos testre és lapos, feszes hasra tett szert, amire mindig is vágyott.

Kiss Enikő

Fogyás: 21 kg

Életkor: 24 év

Kezdeti súly: 81 kg

Jelenlegi súly: 60 kg

Előtte-utána: három magyar nő, aki megmutatja, mennyit fogyott

Enikő életében mindig a nyarak jelentették a legnagyobb problémát, amikor a vékony bikinis lányok mellett elkezdte szégyellni az akkori testét. Nem volt önbizalma és egy új párkapcsolat felé is nehezen nyitott, zárkózott életet élt. Ráébredt, hogy ez így nem mehet tovább, nem élheti így le az egész életét. Hatalmas akarattal és kőkemény munkával, rendszeres súlyzós és kardió edzések mellett nagy hangsúlyt fektetett az étkezésre. Ami a kezdetekben nem volt könnyű, voltak ugyan kilengések, de családja és Rita biztatása mellett nem adta fel. Jelenleg hetente 5 alkalommal edz, megfelelően étkezik. és immár 60 kilóval tartja a testsúlyát. Boldogan és örömmel küldte el utána fotóját, hogy az idei nyáron már egész biztosan büszkén és bátran mutatkozik bikiniben, hiszen kőkemény utat járt be, és minden leadott kilóért megszenvedett.

Nagy fogyás: három magyar nő, akinek sikerült

A cikk szerzője, és aki segített a cikk szereplőinek a fogyásban Balogh Rita fitneszedző, fitneszszakértő, tanácsait hónapról hónapra követhetitek a Nők Lapja Cafén. Nemzetközi végzettségű testépítés–fitnesz sportedző. Többéves szakmai tapasztalattal a háta mögött mára az egyik legismertebb új generációs női fitnesztréner. Különböző fitneszmagazinok szakértője. Szerepelt már fitneszmagazin címlapján, és kidolgozta saját életmódprogramját, melyet FittAlak névre keresztelt. A legnagyobb közösségi portálon már közel 50 ezren követik tanácsait. Ősszel jelent meg első fitnesz-DVD-je Feszes & Fitt címmel.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top