Életmód

Ezektől biztosan nem fogsz fogyni

Fogadjunk, hogy te is azt gondoltad, hogy ezektől fogyni fogsz, közben pedig bebizonyosodott, hogy erre egyik sem hatékony.

Sokan fogadtuk meg az új év elérkeztével, hogy most bizony tényleg le fogjuk adni a felesleges kilóinkat, ezért megfogadunk néhány egészségesnek vagy leginkább fogyókúrásnak gondolt tanácsot.

De vigyázz, mert ezektől biztosan nem fogsz fogyni!

Ezektől biztosan nem fogsz fogyni

Meditálj többet
A meditáció valóban csökkenti a vérnyomást és erősíti az immunrendszert, de fogyni nem fogsz tőle.

Egyél több vitaminban gazdag ételt
A vitaminok ugyan nagyon fontosak a testnek, főleg ha diétázunk. De fogyni nem ettől fogsz, csak a hiányzó tápanyagokat pótolhatod ezzel.

Igyál több vizet
Ha lecseréled az üdítőket vízre, az nagyon jót tesz a testednek és az emésztésednek, de ettől sem fogsz fogyni, viszont a méregtelenítési funkciók hatékonyabban működnek majd.

Sétálj többet
A mozgás nagyon jót tesz a testnek, főleg ha előtte egyáltalán nem csináltunk semmit. De ha séta közben nem emelkedik a pulzusunk a zsírégető tartományba, akkor fogyni ezzel sem fogsz.

Te készítsd az ebéded
Ez is egy nagyon egészséges tanács, hiszen tudod, mi van ételedben, és nagy valószínűséggel kevesebb kalóriát is tartalmaz, mintha rendelnéd. De egy étkezés megváltoztatásával nem fogsz fogyni, ahhoz az összes étkezésedet kontrollálnod kellene.

Bár ártani biztosan nem ártanak, és valóban az egészségesek, de súlyvesztést ne várj ezektől.

Olvass tovább fogyás témában!

Huffington Post

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top