Életmód

5 tipp, hogy jobb éved legyen jövőre

Akár jó volt a 2015-ös éved, akár rossz, ha megfogadod a tanácsainkat, a 2016-os sokkal jobb lehet!

Ha jó volt az idei éved, elégedett lehetsz, valószínűleg sokat dolgoztál is érte. Ha nem sikerült túl jól, egyáltalán nem biztos, hogy a te hibád volt, feleslegesen ne is okold magad.

Akármelyik csoportba is tartozol, fogadd meg a tanácsainkat, és a következő éved az ideinél sokkal jobb lehet!

X tipp, hogy jobb éved legyen jövőre

Lépj le bizonyos emberektől
Ha körülötted bárki megbukott a megbízhatósági vizsgán, kerüld el! Könnyen megmérgezheti az egész éves hangulatodat.

Mondj nemet
Ha valamit nem szeretnél megcsinálni, vagy egyszerűen csak rákérdez egy oldal, hogy cookie-kat vehessen tőled, nyugodtan mondj nemet, vagy kattints a nemre! Az ilyen apróságokkal is egyre csökkentheted magadban a bűntudatot, majd meglátod, milyen jó érzés lesz, ha csak olyan dolgokat csinálsz, amihez kedved van.

Legyen hobbid
De ne is akármilyen hobbit válassz, hanem olyat, amit esetleg gyerekkorodban nagyon szerettél, olyan jó érzéseket kelthet fel benned, amikről mostanság azt gondolhattad, végleg eltűntek.

Szelektálj
Dobj ki mindent, ami nem kell, legyen az repipóló, ajándéktárgy – ami csak a port fogja, azt mindent. Olyan jól fog áramolni a csí, hogy el sem hiszed majd.

Konkrét célok
Fogalmazz meg konkrét célokat! Legyen az karrier, család, párkapcsolat vagy bármi, fogalmazd meg, mit szeretnél elérni az évben, és írd is le. Majd tedd olyan helyre a lakásban, ahol bármikor rápillantva eszedbe jut, miket kell még elérned. Ez a módszer segít majd eljuttatni a célhoz.

Olvass tovább új év témában!

MSN

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top