Életmód

Hogyan csókolj tökéletesen?

Talán ez a legfontosabb, a mindent eldöntő egy kapcsolat virágba szökkenésének idején. Mert ha az a bizonyos első csók nem ízlik, akkor bizony baj van.

Néhány hónapja már írtam erről egy mindenre kiterjedő posztot, amiben leírtam a saját tapasztalataimat és néhány általános érvényű szabályt, érdekességet, azt, hogy mit kell tudni a csókról. Most viszont, ahogy a neten kalandoztam, a Time magazin oldalára tévedtem, és itt is találtam egy listát, ami a tudományos kutatásokat alapul véve ajánl tippeket ahhoz, hogy igazi csókkirállyá váljunk.

Hogyan csókolj tökéletesen?

A cikk így indít: “igazából senki sem magyarázza el nekünk, hogyan csókoljunk jól, és a tanácsok, amiket kapunk, nos… cseppet sem tudományosak” – ezek után igazán kíváncsi lettem arra, hogy miről is szól ez az egész. Indítsunk néhány statisztikával, ami még engem, gyakorlott smárolót is megleptek, de nagyon:

  • A férfiak 59%-a és a nők 66%-a szakított már azért, mert a másik fél nem jól csókolt.
  • Az emberek 90%-a sokkal részletesebben emlékszik az első romantikus csókra, mint az első alkalomra, amikor szexelt.
  • Azok a férfiak, akik munkába induláskor megcsókolják a nejüket kb. 5 évvel tovább élnek, 20-30%-kal többet keresnek, és 50%-kal ritkábban éri őket autóbaleset.

A folytatásért kattints a Sorskerék caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top