Életmód

Sohasem veszekedett a 100 éves pár a 77 éves házasságuk alatt

Annyira megható, ahogy a 100 éves születésnapjukat ünneplő pár még most is szorítja egymás kezét, és olyan nagy szeretettel beszélnek egymásról, hogy te is szeretnél ilyet átélni.

Az amerikai Allan és Margaret Little 7 éves korukban találkoztak először a helyi templomban, most közösen ünneplik a 100. születésnapjukat, és a 77 éves házassági évfordulójukat.

“Ennyi idő alatt sohasem veszekedtünk, soha nem hangzott el egy hangos szó – mondta Margaret. – Allan egy csodálatos ember, olyan ember, akit nagyon könnyű szeretni, tisztelni.” Allan is hasonló szépeket mondott a 100 éves feleségéről. “Margaret mindig ott volt nekem, és mindig számíthattam a  támogatására.”

 A középiskolában kezdtek randizni, és 1938-ban házasodtak össze. Három gyerekük született, de már egyikük sem él. “Soha nem jutott eszembe, hogy elhagyjam, hiszen szeretem Margaretet” – tette hozzá az idős férfi.

Sohasem veszekedett a 100 éves pár a 77 éves házasságuk alatt

Huffington Post

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top