Életmód

Európa legőrültebb szextörvényei

Múltkor nagyon szerettétek az amerikai válogatást, ezért gondoltam, szétnézek a neten, mert biztos, hogy itt a közelben is van egy-két őrült szextörvény, amit még a mai napig sem töröltek el. Néhányuk kifejezetten tetszett, és szívesen bevezetném őket mostanság is.

Először is hova máshova mennénk, mint Franciaországba. A 18. században ha egy prostit rajtakaptak az üzletszerű kéjelgésen, akkor megúszhatta a börtönt vagy a bírságot akkor, ha hajlandó volt elmenni az operába. Ezt a törvényt kifejezetten viccesnek találom, és szerintem igazán nem ártott szegény lányoknak, sőt legalább a sok meló mellett egy kicsit szórakozhattak is.

A teutonok, a franciákkal ellentétben, nem igazán voltak oda a prostikért. Ők tényleg komoly és undorító büntetést találtak ki azoknak, akik testüket áruba bocsátották. Az ősi német törzs elöljárói ugyanis ürülékbe fojtották azokat a nőket, akiket azon kaptak, hogy pénzért szexeltek. Azért ez egy kicsit erős, nem?

A folytatásért kattints a Sorskerék caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top