Életmód

Botrányt okozott az egyetemista a szexóra miatt

George Lawlornak részt kellett volna vennie egy előadáson, mely a kölcsönös beleegyezésen alapuló szexről szólt. Visszautasította, mondván, ő nem úgy néz ki, mint egy perverz.

Goerge Lawlor, aki történetesen nemcsak a Warwick Egyetem diákja, hanem újságíró is, cikkben fejezte ki afelett érzett sértettségét, hogy részt kellett volna vennie egy előadáson, mely a szexben való kölcsönös beleegyezésről szólt. “Azt hiszem, most ezzel én leszek a rossz fiú, de valakinek ki kell ezt mondania: nincs szükségem rá, hogy megtanítsanak rá, hogyan ne erőszakoljak meg nőket. Ez számomra természetes, ahogyan bizonyára az emberiség nagyobb részének is” – írta Lawlor.

A diák nem akart részt venni a helyes szexuális viselkedésről szóló előadáson, mert ő nem ő perverz

Twitteren persze hamar darabokra cincálták a fiú cikkét. Ahogyan egy találó komment írja: “épp az ilyen cikkek miatt van szükség az ehhez hasonló előadásokra”.

Azóta, ha ez lehetséges, Lawlor csak még inkább rontott a helyzetén. Korábbi gondolataihoz továbbra is ragaszkodott, de engedékenyen hozzátette, lehet, hogy belőle csak azért árad ilyen természetes módon az etikus neveltetés a szex területén, mert fehér, felsőbb osztálybeli fiú. Elismerte, hogy naiv módon talán túl sokat gondolt társairól, akik közül néhánynak talán szüksége lehet az előadásra.  

Forrás: Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top