Életmód

A lány, aki visszautasított egy 30 millió dolláros ajánlatot

Biztos vagyok benne, hogy te is lájkolod a Facebook-oldalát. Ha nem te, akkor minimum egy barátod vagy családtagod. Rengetegen imádják és követik, a tudósok utálják: az I Fucking Love Science már több mint 22 millió követőt számlál a Facebookon.

2012-ben Elise Andrew különböző tudományok híreit, tényeit, mémjeit kezdte posztolni, eleinte csak barátai körében, a tudomány területén, mára azonban kezdeményezése hihetetlenül hatalmas méretűre duzzadt.

A nagy sikerrel szemben Andrew-t élesen kritizálták a tudományos közösség tagjai, mondván, hogy ellenőrizhetetlen állításokat, pontatlan cikkeket oszt meg, és nem jelöli a forrást.
Andrew nagyjából egy éve nem ad már senkinek sem interjút, a Twitteren pedig most őszintén vallott mentális betegségéről, illetve arról is, hogy folytatja az oldal működtetését.
Andrew-nak 30 millió dollárt ajánlottak az oldal megvételéért, de azt mondja, az IFuckingLoveScience sokkal többet jelent neki, mint a pénz.

A folytatásért kattints a Girlpower caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top