Életmód

Milliókat inspirál a világ legrondább nője – fotó

A gyűlölködésből merített erőt a ritka genetikai betegségben szenvedő Lizzie Velasquez, akit a világ legrondább nőjének bélyegeztek.

Lizzie Velasquez ritka betegséggel született, melynek következtében egyik szemére megvakult, és nem képes arra, hogy súlyt szedjen fel. Ez mégsem akadályozza meg abban, hogy igazi inspiráció legyen az emberek számára. 

Milliókat inspirál a

Mikor 26 éves volt, Lizzie látott egy videót Youtube-on saját magáról, ami ezt a címet viselte: A világ legrondább nője. A videó alatt bőven akadt gyűlölködő kommentekből is, például olyasmik, hogy “minek tartották meg a szülei?!” vagy “tegyél mindenkinek egy szívességet és öld meg magad!”.

A 26 éves lányt mélyen megrázták az ott olvasottak, azt mondta, minden egyes komment olyan érzés volt számára, mint egy ökölcsapás az arcába. Mindezek ellenére Lizzie mégis képes volt arra, hogy saját fegyverévé kovácsolja mások gyűlöletét. Egy ideje már az országot járja, és gyerekeknek tart előadásokat a piszkálódás és gúnyolódás ellen, sőt még egy dokumentumfilmet is forgatott a témában. 

Forrás: Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top