Életmód

Egészséges nassolás

Nem mindegy, mit eszik a gyerek két étkezés között
Egészséges nassolás

Kutatások igazolják, hogy az elmúlt 20 évben alaposan megnőtt a gyermekkori elhízás előfordulása, amely minden bizonnyal a nem megfelelő nass kiválasztásának is köszönhető. Chips, kóla, cukorka, csoki – mindez csábítja a gyerekeket az iskolai büfékben. De ha kicsi kortól kezdve másképp szoktatjátok a csemetét, akkor az uzsonnához csomagolva sem ez lesz a kívánatos rágcsálnivaló, hanem valami olyan, ami ballasztanyag-tartalma miatt telít, segíti az anyagcserét és még a növekedéshez is hozzájárul. Ráadásul ha mindez ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó alapanyagokból, mesterséges adalékanyagok hozzáadása nélkül készül, akkor máris sokat tettünk a gyerek egészségének megőrzéséért.

A Biopont kínálatában nagyszerű termékeket fedezhettek fel, és most nem csupán mindenki kedvencére, a számos ízben, natúr, sós és édes ízesítésben kapható kölesgolyókra gondolunk. Ugyancsak pompás és egészséges nasi lehet a kókuszos-zabos vagy mézes-tönkölyös omlós keksz, a bio kakaós nápolyi.

Ugye ismerős az az az érzés is, amikor valami sósat ropogtatna inkább a gyerek? Ilyenkor jöhet a tönkölybúzából készült, és extra hosszúságban is kapható szezámmagos ropogós sóspálcika vagy a sós bio kisperec, amelynek az eltüntetésébe egészen biztosan az egész család besegít majd.

És hát egészen biztosan minden dinórajongó lurkó új kedvence lesz az a ropogtatni való, amely a mókás Biosaurus nevet viseli, és amely nem más, mint egy a tengeri sós, sajtos vagy ketchupos kukoricasnack, amely a mókás Biosaurus nevet viseli, és szintén gluténmentesen és kalóriaszegényen segít kibírni az ebéd vagy a vacsora idejét.

Szóval gyerekek és szülők, figyelem! Egészséges nassolásra fel!

www.biopont.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top