Életmód

Spirituális tévhitek: így erősítsd a lelked

Néhány bejegyzésemben most olyan spirituális tévhitekről írok, amelyekbe gyakorló, spirituális úton járók eshetnek bele. Aki most kezd ismerkedni a témával, neki hatalmas segítség lehet, hiszen ha tudatában van, milyen hibákat követhet el, nagyobb az esély rá, hogy odafigyel ezekre a fontos dolgokra.

A legtöbb módszerrel ma már nagyon hatékonyan lehet energetikai tisztítást végezni, és olykor nagyon hamar megvan az eredménye, néha pedig több tisztításra van szükség. Viszont van, amikor nem elég a tisztítás, hiszen fizikai testben éljük az életünk, és életünkben a döntéseinkért és cselekedeteinkért is mi vagyunk a felelősek. Ezt a felelősséget pedig senki sem fogja helyettünk viselni, bár néhányan szívesen mutogatnak valamire vagy valakikre, mondván, hogy miatta nem tud valaki valamit megoldani.

Amíg másra vagy másokra mutogatsz, addig nem is fogod megoldani az adott helyzetet, vagy célodat elérni. Sokat segít ez a megerősítés: vállalom a felelősséget! – ezt az egyik leghatékonyabb varázsmondatnak hívom. Viszont az is rendkívül fontos, mit gondolsz közben. Ha a fenti mondat kimondása közben ezzel ellentétes gondolatok cikáznak a fejedben, akkor bizony nem fogsz felelősséget vállalni, hiszen saját magadnak mondasz ellent.

A folytatásért kattints a Spirituális lélek caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top