nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Életmód
Vedd kezedbe az életed irányítását!

Vedd kezedbe az életed irányítását!

Jó duma, mi? Erről beszélnek tréningeken, könyvekben, előadásokon: hogy te felelsz az életed irányításáért, a saját boldogságodért. De azt nem mondják meg, hogy akkor ki fog gondoskodni a családodról, amíg te önmegvalósítasz.
Avatar
cafeblog/bizzmagadban
f Ajánlom

Természetesen nem teljes egészében magunk irányítjuk az életünket, de van egy jelentős tartomány, ami a saját befolyásunk alá esik, vannak dolgok, amelyekről teljes szabadsággal mi dönthetünk. Megtanulhatunk egy új készséget (nyelvet, táncot, kézművesdolgot). Növelhetjük a kikapcsolódásra szánt időnket. Igen, igen, ez a mi döntésünk, az már határozottság és ügyesség dolga, hogy ezt el tudjuk-e fogadtatni a családunkkal.

Eldönthetjük, hogy akarunk-e a jelenlegi munkahelyünkön dolgozni, vagy inkább keresünk egy olyan helyet, ami jobban megfelel az igényeinknek. Eldönthetjük, hogy mozgunk-e rendszeresen, vagy inkább gyakrabban üldögélünk az orvosi rendelőben. Természetesen vannak dolgok, amelyekben a döntést meg kell osztanunk másokkal, mert a döntésünk hatással van az ő életükre is.

A folytatásért kattints a Bízz magadban caféblogra!

A szakértő válaszol! A nők többsége már találkozott intim és bőrgombás problémákkal, de sokan nincsenek tisztában a tünetekkel és a lehetséges gyógymódokkal. Legyen képben és tegye fel kérdéseit szakértőnknek!


Kérdeznék!

Megosztás Facebookon