Életmód

Mosás felsőfokon – a gyors, alapos és kíméletes mosás titka

Sokunknak visszatérő dilemmát okoz, hogy a gyors, de nem túl alapos mosási programot válasszuk, vagy virrasszunk késő estig, míg a mosógép végez a mosással. Sokszor azért halogatjuk a házi munka elvégzését, mert egyszerűen nincs időnk rá.
Mosás felsőfokon – a gyors, alapos és kíméletes mosás titka

Jó hír, hogy ezzel a problémával nem vagyunk egyedül: az LG felmérése szerint ugyanis a felhasználók 71 százaléka este hét óra után mossa ruháit. Nem meglepő, hogy sokszor a “gyors”, 15-30 percig tartó mosási programokat választjuk egy hosszú munkanap után, de a mosási eredménnyel nem vagyunk elégedettek. Tényleg nem létezik gyors, alapos és kíméletes mosás?

Mosás felsőfokon

De igenis, létezik! Szerencsére az LG legújabb, F14U1JBS6 mosógépe számos korábbi problémánkra megoldást kínál. A TurboWashTM funkciónak köszönhetően 59 perc alatt tisztára moshatjuk ruháinkat*, miközben a vízmennyiségen és az energiafelhasználáson is spórolhatunk. És ez még nem minden! A 6 motion technológiának köszönhetően a dob hat különböző dobmozgásra képes a kiválasztott programtól függően, a 100% gőzzel történő öblítés pedig még a legérzékenyebbek bőrét sem irritálja, ráadásul az allergének 99,9%-át eltávolítja. A gőzfrissítés funkcióval gyengéden és könnyedén frissíthetjük fel azokat a ruháinkat, amelyeknek nincs szükségük alapos mosásra: a ruhák szálai 20 perc alatt kisimulnak, a gyűrődések vasalás nélkül eltűnnek, a kellemetlen szagok elillannak.

Mosás felsőfokon – a gyors, alapos és kíméletes mosás titka

Nincs többé vészhelyzet

Ha bármilyen problémát tapasztalunk a mosógép működésével kapcsolatban, nem kell rögtön szerelőt hívnunk, elég csak a Smart Diagnosis funkciót használnunk. Ez a funkció ugyanis egyszerűen tudja beazonosítani a géppel kapcsolatos problémákat, sőt, olyan esetekre is felhívja a figyelmedet, ha szünetel a vízellátás vagy eltömődött a vízelvezető cső. A mosógép NFC funkcióval is bír: az NFC képes okostelefonokkal újabb mosóprogramokkal bővíthetjük a gép képességeit, melyek az NFC Tag On jelhez érintve egyszerűen letölthetők és telepíthetők.

Mosás felsőfokon – a gyors, alapos és kíméletes mosás titka

Nem csak okos, szép is

A mosógépet áramvonalas megjelenésének, fehér LED kijelzőjének köszönhetően 2015-ben IF dizájn díjjal tüntették ki, miután elismert, független szakemberek tetszését is elnyerte. Fürdőszobánk a díjnyertes formatervezésű készülék monokróm külsejének köszönhetően lakásunk egyik legsikkesebb helyisége lehet.

Mosás felsőfokon – a gyors, alapos és kíméletes mosás titka

* Az Inertek által tesztelve; a ‘pamut’ program a TurboWash™ opcióval 59 ± 5% alatt végez

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top