Életmód

Egy BDSM párkapcsolat belülről: “Dominát nevelek a barátnőmből!”

Cintia és Patrik egészen hétköznapi módon, egy baráti társaságban ismerkedtek meg, és egy átbeszélgetett éjszaka után úgy döntöttek, megpróbálják együtt. Mivel igen hamar kialakult köztük a feltétel nélküli bizalom, Patrik elmesélte a barátnőjének a legtitkosabb vágyait is. És így kezdődött valami teljesen új, ami igazibb mint A szürke ötven árnyalata. Ők a hétköznapokban is így élnek, Cintia a domina, Patrik pedig igyekszik megfeleli a mosogatástól kezdve egészen az ágyig.

“Már nagyon fiatalon, különböző filmekben és sorozatokban is láttam olyan nőket, akik kihasználják a férfiakat, játszadoznak velük, vagy szexuális téren vezetik őket az orruknál fogva – meséli Patrik.  Bevallottam Cintiának, hogy ez engem mindig is nagyon izgatott, és mivel láttam rajta, hogy domináns személyiség, úgy éreztem, egy ilyen szerep mellettem nagyon is neki való lenne.”

Cintia először meghökkent barátja ötletén, de aztán egyre inkább beleásta magát a BDSM történetébe, rengeteget olvasott, filmeket nézett, személyes történeteket ismert meg az ilyen jellegű társkeresőkön keresztül. “Rájöttem, hogy szexuálisan engem is felpörget a főnök-szerepjáték, így belevágtunk – meséli Cintia. Mi nem csak a hálószobában játszunk, ami annyit jelent, hogy az úrnő-szolga viszonyunk a szexen kívül az életünk más területeire is kiterjed. Azt nem mondom, hogy 0-24-ben így élünk, de arrafelé haladunk.

Nem írtunk szerződést, a szabályrendszerünk ugyanis folyamatosan alakul, változik, mindig kiegészül valamivel.

Egy BDSM párkapcsolat belülről:

Házimunkát például sosem végzek, mert az a szub dolga, így Patrik lelkesen mosogat, főz, takarít.

Ha valamiben hibázik, megdorgálom, de egyelőre nem büntetem, mert hozzászoktatási periódusban vagyunk. Persze, azért van, amiért most is alaposan kikapna: ha más domina maradandó sérülést okozna a testén. Az életstílusunkhoz hozzátartozik, hogy szabadelvűek vagyunk, és olykor összekeveredünk más, hasonló ízlésű emberekkel is. Ez egyikünket sem zavarja, azonban a sérülésokozás, az nálunk egy kemény korlát.”

Patrikék a család és az ismerősök szemében úgy élnek, mint bármelyik átlagos pár, titkos mindennapjaikat csupán néhány beavatott segítő ismeri. Mint mondják, azért fontos, hogy legyenek tapasztalt támogatóik, mert ezt az életformát meg kell tanulni, hiszen lehet nagyon jól is csinálni, hogy mindkét félnek adjon, és nagyon rosszul is, hogy mindkettőnek fájjon. Cintia és Patrik természetesen az előbbire törekszik.

“Összesen két barátunk van, akik ismerik az életünknek ezt a különleges oldalát – meséli Patrik. – Tanácsokkal látnak el bennünket, segítenek, mert ez az életforma bőven tartogat veszélyeket is. Ám eddig úgy tűnik, a BDSM játékok nekünk nagyon bejönnek, általuk felfedezhetjük egymás legmélyebb vágyait, és ezek a közösen megélt, varázslatos élmények még közelebb hoznak bennünket egymáshoz. A félelem, és az, hogy nem tudom, mi következik, kiszolgáltatottá tesz, a barátnőm a maximális bizalmamat élvezi, amikor irányítja az együttléteinket, és pontosan tudja, mi az, amit a kezében tart.

Az, hogy meg akarok neki felelni, erőt és kitartást ad nekem, nem is keveset. Szubként az akaratom kevésbé számít, mert átadhatom Cintiának a kontrollt, aki mindkettőnkre figyel, nincs felelősségem, és különös, de épp ettől maximális biztonságban érzem magam. Egy-egy játék során élesen meghúzzuk a határokat, ezek betartása pedig nagyon fontos, mert igen könnyű testi vagy lelki sérülést okozni a másiknak, ami a szerelem végéhez is vezethet. A BDSM is lehet épp olyan szerető kapcsolat, mint bármelyik vanília: itt is a legfontosabb a bizalom és az odafigyelés, hogy ne az önző célok vezéreljenek bennünket, hanem a másik szolgálata.”

Cintia azt mondja, egyre jobban élvezi nyiladozó dominalétét, és a szürke hétköznapokban is izgalommal tölti el a gondolat: vajon ma este mi történik majd a hálószobában? Vezető félként kreatívnak kell lennie, újabb és újabb izgalmas jelenetekkel, eszközökkel meglepnie Patrikot.

Egy BDSM párkapcsolat belülről:

“A jó domina nem arra törekszik, hogy bántsa a szubját, hanem arra, hogy minél boldogabbá tegye.

Az eszköztárának persze kétségtelenül része a fájdalom is, de ahhoz, hogy igazán felemelő, közös élményben legyen részünk olykor elég csak eljátszanunk a gondolattal, hogy mi történhetne. Nem kell, hogy feltétlen csattanjon az ostor, elég tudni, hogy akár csattanhatna is.

A BDSM játékosságot visz a kapcsolatunkba, segít megőrizni az érzést, hogy ami köztünk van, az valami nagyon különleges. Még érdekesebbé teszi a szerelmet, még közelebb hozza a társunkat. Akkor, ha jól csináljuk. Ha pedig belevágunk, akkor érdemes erre törekedni, és a téma szakértőitől segítséget kérni” – tanácsolja Cintia.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top