Életmód

Megnézem, mert lefeküdnék vele! Ezért nézik a pasik a nőket?

Ez egy örök kérdés számunkra, mert bizony nagyon bosszantó tud lenni, ha a választottunk más nőket vizslat... Most közelebb kerülhetünk a válaszhoz!

“Miért nézzük a nőket? Mert szeretjük mindazt, ami szép: a szép kocsit, a szép épületeket, a szép nőket” – klasszikus válasz, ezt hallani általában. Mégis, vannak pasik, akik állandóan csak nézik a mellettük, előttük, mögöttük elhaladó lányokat, bámulják a csajokat, függetlenül attól, hogy kinek a társaságában vannak, mások pedig alig-alig rántanak rájuk, vagy legalábbis látszólag kevésbé. Vagy inkább csak diszkrétebben csinálják?

Robi azt mondja, van, hogy talál egy nőn egy nagyon szép részt, és akkor nem tudja levenni róla a szemét, mondjuk az arcáról, a szeméről, a csuklójáról, a melléről vagy a fenekéről, de ha például egy old timer autó megy el mellette, sokszor inkább azt nézi. Egy régi Volvo vagy Mercedes, lehet, hogy jobban tetszik neki. 

Megnézem, mert lefeküdnék vele! Ezért nézik a pasik a nőket?

Kicsit nehéz ilyenkor eldönteni, hogy ezt hogy értékeljük, nem? Hogy basszus, milyen jó, hogy nem bámul nőket állandóan, vagy hogy fene vigye, nehogy már a kocsi érdekesebb legyen egy lánynál? Mingyár’ a focimeccsnél tartunk, vagy egyenesen a világbajnokságnál. 

Robi megemlíti: “A barátnőmet egyáltalán nem zavarja, ha nézelődöm, mert ő is vizslatja a csajokat – ez így eléggé kényelmes. Vagyis egy kávézóban mindketten pásztázzuk a környéket. A pasikat is nézzük, ez engem nem irritál, ráadásul nem annyira látni jó pasikat egyébként sem. Szerintem a legtöbbjük igénytelen és elhagyja magát. De egyáltalán nem idegesít, ha a barátnőmnek valamelyikük megtetszik. Az, hogy nézek valakit, nem azt jelenti, hogy lefeküdnék vele. Utóbbihoz az kell, hogy tudjunk beszélgetni. Fel kell tudnia fogni, amit mondok, és ez nem mindig sikerül.”

Laci szerint is egyszerű az ügy, csak ő simán tovább menne: “Azért nézem meg, mert tetszik, és persze provokálom is, érdekel, hogy reagál rá. Mert bármi is lehet aztán belőle. Ez jelzés felé, hogy lefeküdnék vele. Aztán majd kitalálja. Arról nem beszélve, hogy tudom, neki is tetszik, ha megnézik. Persze van, amikor csak húdeszép szeme van vagy ilyesmi, de az ritka. Tetszik, vagy nem. És ha igen, akkor persze, vinném is. Nyilván inkább elméletben, tehát nem megyek oda minden nőkhöz, akit megnézek, de ha ő jönne oda, akkor simán megtenném.”…

A teljes cikket az Anyám borogass blogon találod!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top