Életmód

Leukémiásnak hazudta magát a szépségkirálynő

Egészen megdöbbentő, hogy valaki képes magáról azt állítani, hogy súlyos betegséggel küzd, miközben teljesen egészséges. Egy amerikai szépségkirálynő így verte át az embereket.

Brandi Lee Weaver-Gates a Miss Pennsylvania U.S. International szépségverseny győztese azt hazudta magáról, hogy krónikus limfocitás leukémiában szenved, és így csalt ki pénzt jóhiszemű adományozóktól a kezelésére. A 23 éves szépségkirálynő javára idén áprilisban még egy jótékonysági bingójátékot is szerveztek, csak azon az eseményen 14 000 dollár, vagyis mintegy négymillió forintnak megfelelő összegű adomány gyűlt össze a javára.

Rákosnak hazudta magát a szépségkirálynő

A tökéletes megtévesztés érdekében a nőt a rokonai rendszeresen hordták az egyik kórházhoz, mintha oda járna kezelésre, sőt a fejét is kopaszra borotválta, hogy úgy tűnjön, mintha a kezelések következtében hullott volna ki a haja.

A pennsylvaniai rendőrség egy névtelen levél nyomán kezdett vizsgálódni, melynek írója leleplezte a csalást. Kiderült, hogy a Weaver-Gatest sohasem kezelték leukémiával, ugyanis egyáltalán nem beteg.

A nőt a rendőrség őrizetbe vette. A szépségkirálynői címétől azonnali hatállyal megfosztották.

Forrás: Jezebel

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top