Életmód

Legyen minden nap a Te napod!

Még tartanak a hosszú nyári napok, amikor folyamatos pörgés van, nincs megállás. Munka vagy szabadidő? Pihenés, fesztivál vagy nyaralás? Járj nyitott szemmel, ragadd meg a pillanatot, és élvezd! Ehhez kényelmes megoldás a CooperVision MyDay egynapos kontaktlencséje. A MyDay lehetővé teszi, hogy csak a fontos dolgokra figyelj.
Legyen minden nap a Te napod!


A nyár a legjobb időszak, hogy kipróbálj valami újat.
Használd ki a lehetőségeidet, és élj velük!
A kontaktlencse-viseléstől általában többet várunk el a látáskorrekciónál. A jó lencse a hosszú nap végén, az aktív időben is kényelmes marad.

Ne köss kompromisszumokat!
Kontaktlencse viselésekor nem kívánod, hogy a viselés érzete folyamatosan jelen legyen. A CooperVision MyDay egynapos lencse az, amire a szemednek szüksége van: lélegző kontaktlencse Smart Silicone technikával, viseléséről szinte azonnal megfeledkezhetsz.  

Kezeld könnyedén!
Csak egy mozdulat és máris jól indul a nap. A CooperVision MyDay egynapos lencse megfelelően megáll a mutatóujjadon anélkül, hogy elveszítené a formáját, a megfelelő víztartalma is biztosított.

Ragyogjon a szemed reggeltől estig!
Már reggel dönts amellett, hogy jó napod lesz. Ez a szemeden is meglátszik majd! A szem egészségét, fehérségét és élénkségét megőrzi, és kiemeli a MyDay kontaktlencse. Nagyon fontos, hogy a szem elegendő oxigénhez jusson a lencseviseléskor, mert a szaruhártya közvetlenül a környező levegőből nyeri az oxigént, nem tartalmaz vérereket. Kérdezd szemész szakembered a MyDay lencse nyújtotta előnyökről!

Légy egyensúlyban!
Az új szilikon vegyület biztosítja a megfelelő egyensúlyt, így a szemed bőséggel hozzájut a számára szükséges oxigénhez, miközben élvezheted a Neked fontos, kényelmes kontaktlencse viselést és a nyár minden pillanatát.

Hozd ki a legtöbbet a napodból, és nyerj!
A hosszú nyári napok folyamatos kényelmét a MyDay kontaktlencse biztosítja, megvásárlásával most többszörösen nyerhetsz! 2015. szeptember 15-ig vásárolj 2 dobozzal a MyDay napi lencséiből és legyen Tiéd az exkluzív kezdőcsomag: 2 doboz MyDay napi lencse, egy hozzáillő tárolódoboz és egy részletes illesztési útmutató. Látogass el a myday.coopervision.hu oldalra, töltsd fel a dobozon található LOT számot, és tiéd lehet az 5000 forint értékű ajándékutalvány, amelyet a DM üzleteiben válthatsz be!

Ez a MyDay érzés, a MyDay látásélmény. Élvezd!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top