Életmód

Ne agyalj annyit, egyszerűen csak jógázz!

Felejtsd el a kifogásokat, és ne törődj vele, hogy mit gondolnak mások, egyszerűen csak érezd jól magad, ahogy az alábbi fotók szereplői is teszik. Ha még nem jógázol, most akkor is kedvet fogsz kapni hozzá.

“Én nem vagyok elég vékony/ügyes/hajlékony a jógához” – ezek a leggyakoribb kifogások, amelyeket a (még) nem jógázó barátaim el szoktak sütni, ha szóba kerül ez a mozgásforma. Én viszont már több mint öt éve rabja vagyok a jógának, pedig egyáltalán nem vagyok vékony, és kezdetben közel sem voltam olyan hajlékony, mint manapság. De nem is ez a jógagyakorlás lényege, hanem a mozgás öröme, a teljes figyelemmel való koncentráció, az, hogy miközben mozogsz, megtanuld kikapcsolni a külvilág ingereit, s légy száz százalékig jelen a pillanatban. A jóga igazából nem is sport, hanem inkább életstílus.

A TrillYoga egy olyan mozgalom, amiről eddig keveset lehetett hallani. Maga az elnevezés a true és a real (igaz és valódi) angol kifejezésekből képzett mozaikszó. A “szülőanyja” pedig Claire Fountain tréner, író, jógaoktató. A képeit nézve azonnal feltűnik, hogy Claire sem az a “tipikus jógialkatú” nádszálkisasszony, mégis olyan szépen kivitelezi az ászanákat, hogy öröm nézni. Mozgalma lényegéről pedig így beszél:

A TrillYoga nem követi a szabályokat, hanem alkotja azokat. Mindegy, milyen az alkatod, az is, hogy milyen ruha van rajtad, a lényeg, hogy örömmel jógázz. Rá fogsz jönni, hogy ehhez nem kell puccos jógastúdió, sőt még matrac sem feltétlenül.

Vagyis ne agyalj, egyszerűen csak jógázz. Ennek a gondolatnak a jegyében Claire arra buzdít mindenkit, hogy #trillyoga hashtaggel osszon meg magáról olyan képet, amin éppen valamilyen jógapozíciót mutat be, testhezálló ruhában, teljesen mindegy, hol. A dolog lényege nem a tetszeni akarás, hanem az egészséges életmód és az önelfogadás népszerűsítése.

Eddig már csaknem 5 ezer ilyen kép gyűlt össze az Instagramon, és kivétel nélkül mindegyik szereplő nagyon szexi, sugárzik belőlük az erő, a szépség, az élet szeretete. A 29 éves oktató Instagram-oldalának már több mint 200 ezer követője van. Szerintünk nem véletlenül.

The truth about most people: They will never accept you as you are. You'll need to change. And I'm begging you, change. But only for yourself. Even if that means by yourself. Never bend for them. Don't calm your heart or scale back these dreams. Stay strange Lose your mind Burn bridges if you must- Follow your insanity. People will love you in bits & pieces – & hate you just the same. You'll always be too much for some – & not enough for others. They will never believe in you as much as you do. Understand that you will never be a success in the eyes of a failure. There's magic in you that most others can't believe in – simply because they haven't made sense of themselves™ ???? cc: @j.raymond #handstandlove #trillyoga #goodvibes #latenight

Chloe ???????? (@thechloeffect) által közzétett fénykép,

 

 

 

 

 

 

 

 

@cbquality #WCW #TrillYoga #CBQuality #Yoga #Yogi

dani.???? (@danijenksss) által közzétett fénykép,

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top