Életmód

A fantasztikus színésznő, Sienna Miller lett a Vöslauer új arca!

"Aki fiatal szeretne maradni, annak korán kell kezdenie!" Az alábbi gondolat jegyében a következő két évben, Keira Knightley legjobb barátnője, az Amerikai mesterlövész sztárja, Sienna Miller képviseli majd a Vöslauert, Ausztria legkedveltebb ásványvizét, mely most egy fantasztikus csók-selfie-s nyereményjátékot is hirdet!
A fantasztikus színésznő, Sienna Miller lett a Vöslauer új arca!

“Életöröm, stílus, egyéniség és öntudat. Ezek a kritériumok szerepeltek az új kampányarcunk kiválasztásánál.”- sorolja lelkesen Birgit Aichinger, a Vöslauer marketingvezetője. “Olyan személyiségeket keresünk, akik természetesek, autentikusak, és meg vagyunk győződve arról, hogy Sienna Miller személyében sok nő magára ismer majd.” A Vöslauer már korábban is foglalkoztatott prominens személyeket, és eddig mindig olyan erőt sugárzó nőkre esett a választásuk, akik határozottak, miközben megtestesítik az igazi természetességet és könnyedséget. Az utóbbi két évben Keira Knightley, Sienna Miller egyik legjobb barátnője volt a Vöslauer arca. Olyan hírességeket követett ebben a szerepben, mint Claudia Schiffer vagy Cindy Crawford.

A fantasztikus színésznő, Sienna Miller lett a Vöslauer új arca!

Alfred Hudler, a Vöslauer elnöke jelen volt a forgatáson és személyesen megismerkedett az új Vöslauer-hölggyel. “Sienna Miller professzionális, barátságos, természetes és kellemes személyiség. Azokat az értékeket testesíti meg, amelyek számunkra is fontosak, önmagát adja és nem csak egy szerepet formál meg.”- nyilatkozta. A filmben Sienna Miller ismerősei körében mutatkozik, akik szépségtrükkökről beszélgetnek. De, hogy mi Sienna szépségreceptje? Hamar kiderül: természetesen a Vöslauer ásványvíz!

Neked is van kedvenc Vöslauer ásványvized? Nyerj vele! Nem kell mást tenned, mint készíteni egy csók-selfie-t a kedvenc Vöslauer Balance ízeddel, és megmutatni, hogy mennyire szereted a Vöslauer Balance ásványvizeket! Add hozzá a képhez a #vöslauerlove hashtaget, és posztold ki a képet az üzenőfaladra és/vagy a Facebook oldalukra.

A fantasztikus színésznő, Sienna Miller lett a Vöslauer új arca!

 

Nyeremények:

Daalarna koktélruha

3 db Daalarna nyaklánc

15 000 Ft értékű qudo collection ékszerutalvány

5 db 15 000 Ft-os Douglas Home Spa ajándékcsomag

5 db Dougles Make up ajándékcsomag

 

Promóció 2015 08.31-ig tart.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top