Életmód

61 évesen harmincasokkal randizom Tinderen

Amikor megláttam, hogy a Tinder bizony behúz alapadatokat a Facebookról – tehát azt, hogy 61 éves vagyok –, nem örültem, pláne, hogy ott mindenki harmincas. Azt kell mondanom, nagyon sok fiatal férfi fantáziál idősebb nőkről..

“Szóval azt hittem, hogy a korom miatt szóba sem állnak velem a fiatalabb férfiak, de tévedtem” – írja Monica Porter a tinderes tapasztalatairól a Huffington Post női rovatában. “Bevallom, először őszintén megijedtem, de kiderült, hogy nem perverzekről van szó, csupán egyedülálló, elköteleződni képtelen fiatal pasikról. Akikről kiderült, hogy nem nagyon tudnak figyelni a másikra, elég önteltek, és bevallom, egyszerűen elegem lett a fiatal férfiak könnyelműségéből. Ugyanakkor a Tinderen tényleg egyszerűbb és gyorsabb az ismerkedés, mint a komolyabb társkereső oldalakon.”

61 évesen harmincasokkal randizom Tinderen

“A legidősebb férfi, akit Tinderen láttam, egy 80 éves özvegyember volt, aki a korához képest jól nézett ki, és kedvesnek tűnt, de vajon ki választotta őt itt párnak, gondoltam szomorúan. A lényeg, hogy végül néhány kedves harmincas pasival el kezdtem levelezni, és volt is néhány jó randim, de semmi több. Megismertem például Tedet, akiről kiderült, hogy antialkoholista, vegán, és nincs tévéje. Én viszont imádom a húst, szeretem a bort és a sorozatokat. »Ted, ez sosem fog működni!« – írtam neki egy szép napon. »Az segít, ha elárulom, hogy az anyámmal élek?« – jött a lehető legrosszabb válasz.”

 Itt az eredeti cikk angolul.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top