Életmód

Tanga, takarodj!

Aki azt mondja, hogy a tanga kényelmes, az hazudik – mondta Enci kolléganőm, és ezt közfelkiáltással megszavaztuk: tanga, takarodj!

“Ki a f@szom találta ki a tangát?” – a kérdés teljesen jogos Soerii&Poolek videoklipjében, mert aki kitalálta, remélem, a pokolban csak azt viselheti. A Wikipédia a brazilokra és a prostituáltakra keni a tanga létezését, de valljuk be, mi is tehetünk róla, mert hordjuk. Mondjuk, mióta elmúltam harminc, már nem. Valahogy tinédzser koromban baromi nőiesnek gondoltam, hogy végre hordhatok tangát. Oké, kettő nekem is van, de ha hazamegyek, ma ünnepélyesen kidobom. (UPDATE: inkább elégettem:)

Lehet, hogy a 4F Club csodás Tanga című száma vette rá a rendszerváltás után a nőket, hogy bedőljenek a hanyatló nyugat ópiumának. Egyszer láttam pár éve egy kiskabátban bicikliző csajt, aki nyilván a nadrágjába szerette volna a kabátot tűrni, de sajnos a tangájába sikerült.

Ugye, mindenki tudja, hogy a nők hordanak bugyit?

De ha ez látszik, az már ciki, és íme a tanga gyógyír erre, csak közben bevág. Igen, bevág és nem kicsit. És nem túl higiénikus, és még szépen fogalmaztam. Szóval éljen a nagyibugyi!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top