Életmód

365 nővel randevúzik 1 év alatt ez a férfi – fotók

105 éves asszony is akad a randipartnerei között.

Egy indiai férfi, Sunder Ramu elhatározta: ebben az évben 365 különböző nővel fog randevúzni. Eddig 110-nél tart.

Sunder rádöbbent, hogy túlságosan kényelmesen érzi magát egyedül, ami megrémítette, így belevágott a randiprojektbe, hogy minél több embert megismerhessen és minél több helyre eljusson.

A legtöbb randevúja nem a szerelem kereséséről, sokkal inkább a barátkozásról szól. Épp ezért a férfi nemcsak a saját korosztályába tartozó nőkkel igyekszik időt tölteni, hanem a legkülönfélébb korú és élethelyzetben lévő lányokat, asszonyokat, sőt néniket hív el egy-egy randira. Előfordult például, hogy 10 órán át vezetett autót azért, hogy egy kis faluban élő, 105 éves idős hölggyel találkozhasson.

365 nővel randevúzik egy év alatt ez a férfi

“Nem romantikus kapcsolatot szeretnék. Nem a playboyt akarom játszani, és azt hiszem, a nők ezt megértik, és ezért vesznek részt a dologban.”

Amint Sunder története nyilvánosságot kapott, számos nő ajánlotta fel, hogy szívesen randevúzna vele. Még hírességek is akadtak a jelentkezők között, így egy indiai filmsztár, Shreya Sharan, valamint egy népszerű énekesnő, RJ Suchitra Karthik Kumar, de egy helyi politikus felesége is meghívta egy ebédre.

A randik nem minden esetben korlátozódnak csupán egy beszélgetésre és egy közös étkezésre, Sunder rengeteg új dolgot is kipróbált a találkozásoknak köszönhetően, így például volt olyan partnere, aki vitorlázni, más horgászni vitte. Az, hogy 365 randit tűzött ki célul, nem jelenti azt, hogy minden napra egy találkozás jut. Vannak olyan napok, amikor több randevúja is van, míg más napokon egy sem.

Sunder azt tervezi, hogy ha megvolt a 365 randevú, az élményeiből könyvet vagy filmforgatókönyvet ír majd.

Forrás: Oddity Central

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top