Életmód

Csúnya volt a menyasszony, folyóba vetette magát a vőlegény

Nem jött össze az elrendezett házasság.

A 33 éves kínai Kang Hu számára a szülei választottak menyasszonyt a 30 éves Na Sung személyében. A férfi az esküvőn találkozott először az arájával, ám amikor megpillantotta, azonnal érezte, hogy a nő nem felel meg magas elvárásainak. Egészen konkrétan csúnyának találta és úgy vélte, hogy rosszat tenne az imázsának, ha feleségül venné. Éppen ezért egyszerűen kisétált a ceremóniáról.

Csúnya volt a menyaszsony, folyóba vetette magát a vőlegény

“Nagyon kínos pillanat volt mindenki számára. A menyasszony le volt sújtva, a családja dühös volt, a vőlegény családja szintén dühös volt, mi, barátok pedig zavarban voltunk” – mesélte a násznép egyik tagja.

A vőlegényt órákig kereste mindkét család, majd a folyóparton bolyongva találták meg. Mielőtt azonban meg tudták volna közelíteni, Hu belevetette magát a vízbe, és mindenki azt hitte, hogy meghalt. A kiérkező rendőrök azonban kihúzták a folyóból az ájult férfit, akit aztán sikeresen újraélesztettek.

Forrás: Oddity Central

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top