Életmód

Rejtett kamera buktatta le a kegyetlen bébiszittert – képek

A szomszédok sokat panaszkodtak a bébiszitterre, ezután szereltetett fel rejtett kamerát az édesanya. Végül ő is alig hitt a saját szemének, a gyanú beigazolódott.

Egy 2 és fél éves kisfiút és annak 10 éves testvérét ütötte, kínozta az a bébiszitter Argentínában, akit egy rejtett kamera buktatott le.  A 25 éves Eve Mantaras kegyetlen viselkedésére és a kiszűrődő zajokra, a gyakori gyereksírásra először a szomszédok figyeltek fel. Ők szóltak az édesanyának, a 33 éves Cristina Cerilnek, aki, miután ismeretlen eredetű horzsolásokat is talált gyermekein, rejtett kamerát szerelt fel otthonában.

A felvételről aztán kiderült, hogy a dada rendszeresen bántalmazta a kicsiket. Jól látszik, ahogy odalép a 2 és fél éveshez és megüti a fiút. Aztán elveszi ételét és meg is eszi. “Azt tudtuk, hogy Eve lusta, de azt sohasem gondultuk volna róla, hogy erre is képes” mondta az anya. A szülők feljelentést tettek, a kegyetlenkedő ellen vádat emelnek.

Rejtett kamera buktatta le a kegyetlen bébiszittert
Rejtett kamera buktatta le a kegyetlen bébiszittert

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top