Életmód

Az erőszak nem élvezet!

Milliók rajonganak érte, de bíráló vélemények is kirajzolódnak A szürke ötven árnyalata című könyv kapcsán. A regényből készülő filmről több nézőpontból is írtunk már.

A nők jogaiért küzdő Patent Egyesület úgy látja, hogy a bántalmazó, elnyomó párkapcsolati és szexuális viszonyokat népszerűsíti mind a könyv, mind a film. Te hogy gondolod?

A Patent közleményben írja, mi pedig egyetértünk ezzel a mondattal: “Az erőszak nem élvezet.” Rengeteg nő próbál menekülni az erőszakos kapcsolatokból, az érzelmileg és fizikailag bántalmazó férfiak elnyomásából. Az sem meglepő, hogy az egyesület arra buzdítja mindazokat, akik az erőszakot ellenzik, hogy ahelyett, hogy a filmet támogatnák a mozijegy megvásárlásával, inkább adják az összeget egy olyan szervezetnek, amely a menekülő nőknek nyújt segítséget, támogatást. A kampánnyal a nemzetközi 50 Dollars not 50 Shades mozgalomhoz csatlakozott az egyesület.

A vélemény szabadsága szent, a te véleményedé is az. Mérlegelj és dönts! Mi segítünk. Ha szétnézel az oldalunkon, több írást találsz A szürke ötven árnyalata című filmről.

 

Íme néhány cikkünk:

Letérdelek, úgy szeretlek – megnéztem A szürke ötven árnyalatát

A szürke ötven árnyalata: a Barátok közt is bátrabban bánik a szexszel

A szürke ötven árnyalata: a legjobb mémek a filmről

A szürke ötven árnyalata: így ragyogtak a szereplők a premieren

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top