Életmód

4 tipp a karácsonyi pluszkilók ellen

Valljuk be, a karácsony a nagy falatozások ünnepe is, egy kis bejgli, pár falat linzer... Mindezek miatt csak úgy rohannak fel az ember lányára a pluszkilók. De némi odafigyeléssel nem kell aggódnunk, hogy vajon beleférünk-e még a szilveszteri koktélruhánkba.

1. Ismerős, amikor sütés-főzés közepette az ételek mennyei illatukkal evésre csábítanak? Ó, nekem is… Csak belekóstolok a szószba, hm, de finom, még egy kanállal, letesztelem, átsült-e a hús, meg csípek még egy kicsit a hókifli sarkából. De próbáljuk visszafogni a csipegetéseket, ennyivel is lefaragva a kalóriadömpingből.

2. Ügyeljünk a kellő folyadékbevitelre! Egyrészt a szomjúságot néha éhségnek érzékeljük, így ahelyett, hogy pótolnánk az elvesztett folyadékmennyiséget inkább egy csokis muffint majszolunk el. Másrészt ez fordítva is igaz. Az ivás tompítja az éhségérzetet, ezért is érdemes odafigyelned, mennyit iszol.
Mit tehetünk még? Válasz a Mi életmódunk blogon!

4 tipp a karácsonyi plusz kilók ellen

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top