Életmód

Amikor hatvan felett is tarol a kisugárzás

Én mindig örülök, amikor látom, hogy egy-egy divat- vagy kozmetikummárka nem huszon-, netán tizenéves modellek retusált tökéletességével akar nekem valamit eladni.

Főleg azt szeretem, amikor ránctalanító krémet reklámoznak a nyolcévesek, netán narancsbőr elleni krémet. Persze túlzok, nem nyolcévesek, de akkor is. Csak rosszul érzem magam tőle, hogy már megint nem vagyok tökéletes. A lényeg, hogy szerintem klassz fotók születtek Charlotte Rampling színésznőről, akit egy kozmetikai cég kért fel, hogy legyen a rúzsok reklámarca. Itt a kép:

 szép színésznők

Persze ettől nem gondolom azt, hogy majd ezután ez a márka mellőzi a fiatal modelleket, mert nem erről szól a dolog. Hanem arról, hogy – annak ellenére, hogy nyilván retusálták ezt a képet is – igenis tudomást vesznek a nőkről 50 vagy 60 éves kor felett. Lehet vonzónak, szépnek lenni, és kész.

Nemrég a 64 éves Jessica Lange lett a híres sminkmárka új reklámarca. Jó kis képek, és még ráncot is hagytak a szeme sarkában. (Mondjuk én elfogult vagyok vele, mert az American Horror Story című sorozatban őrült és szexi egyszerre.)

Megnézem
Összes kép (1)

Aztán ott van Helen Mirren, aki 60 fölött simán vállalt meztelenkedést egy filmjében. Őt a M&S kérte fel még tavaly, hogy a legbefolyásosabb brit nők egyikeként képviselje őket.

szép színésznők
Jane Fonda a L’Oréal arcaként szerepelt többször is, és itt sem próbáltak meg szétretusált rémet csinálni belőle. Közel a nyolcvanhoz szeretnék így kinézni, vagy egyáltalán kinézni…
szép színésznők

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top