Életmód

Túl szép, hogy sportolónő legyen

Még a saját edzője is ki van akadva a 17 éves röplabdás lányra, mert úgy érzi, senki sem a csapatával vagy annak teljesítményével foglalkozik, csakis azzal, mennyire gyönyörű a játékos.

Így játszik Sabina Altynbekova, a kazahsztáni röplabdautánpótlás-válogatott egyik játékosa:

Ezt a videót pár nap alatt több mint egymillióan nézték meg, de nem a röplabda miatt – a rajongók ezért a 17 éves lányért őrülnek meg. “Nem lehet így játszani – fakadt ki a csapat edzője. – A szurkolók úgy viselkednek, mintha egyetlen játékos lenne a pályán.”

A Tajvan–Kazahsztán-mérkőzés után az internet sztárja lett a 17 éves, valóban csinos Sabina. A YouTube-ra sorra kerültek fel a videók róla, az Instagram-fiókját elárasztották a lájkok, van, aki helyes mangafigurát is szerkesztett a fiatal sportolóból. Sőt, akadt olyan tajvani szurkoló, aki miatta Kazahsztánnak drukkolt. Na, az az igazi hazaárulás.

Sabina édesanyja azt nyilatkozta egy helyi újságnak, hogy jogászt szeretett volna faragni a lányából, de ő inkább a sportot választotta, illetve keresték modellügynökségek is, de azt semmiképpen nem engednék meg neki, hogy modell legyen.

Ugye Balogh Tamás műsorvezető beszólása óta tudjuk, hogy a férfiak csak a feszes dresszük miatt nézik a sportolónőket, és tessék, tényleg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top