Életmód

Szépségversenyeken indul az összevert lány

Másokon is segíteni akar a történetével.

A 19 éves Lacy Lundot a barátja annyira összeverte, hogy a plasztikai sebészeknek gyakorlatilag újjá kellett építeniük az orrát és ezzel együtt az arcát. A lány az eset után szakított a barátjával, és új külsejével az önbizalma is megnőtt, olyannyira, hogy ma már szépségversenyeken indul.

Lacy 16 éves volt, amikor megismerte a nála 3 évvel idősebb Dean Campbellt, akibe azonnal beleszeretett, hiszen a fiú csupa olyasmit mondott neki, amit hallani akart, virágokkal és ajándékokkal halmozta el, és a lány számára úgy tűnt, tökéletes úriember. A szülei azonban kezdettől fogva féltették a fiútól, mivel az nem volt hajlandó találkozni velük.

Fél évvel a kapcsolatuk kezdete után Dean viselkedése egyre inkább megváltozott, folyton durva szavakkal illette Lacyt, és megtiltotta neki azt is, hogy a barátaival és a családjával legyen. “Lelkifurdalásom volt, ha bármit is nélküle csináltam, vagy ha boldognak éreztem magam bármilyen okból. Meg akartam menteni őt, azt hittem, meg tudom változtatni, de tévedtem” – vallotta be a lány.

Lacy és Dean a verés estéjén egy születésnapi buliba mentek, ahol a 22 éves fiú annyira leitta magát, hogy mind a párjával, mind pedig más vendégekkel agresszívan viselkedett. Campbell ezután hazavitte a lányt, és ott verte össze. “Rettenetes érzés, hogy egy olyan ember bántott, akibe őrülten szerelmes voltam. Nem számítottam rá, hogy ez történik. Emlékszem, milyen erővel ütött, éreztem, ahogy eltörik az orrom” – idézte fel a borzalmas esetet a lány.

Szépségversenyeken indul az összevert lány

A bántalmazás után Lacyt azonnal kórházba szállították és ellátták a sérüléseit, ám az orra oly mértékben roncsolódott, hogy a helyreállító műtétre egy évet várnia kellett. Eldeformálódott orra ez idő alatt mindvégig emlékeztette szörnyű élményeire. 

“Hosszú várakozás volt, de megérte. Amikor kisétáltam a kórházból az új orrommal, új embernek éreztem magam, olyan volt, mintha egy nehéz súlyt vettek volna le a vállamról.”

Lacy azt reméli, hogy a története más, családon belüli erőszakot elszenvedő nőknek is segít, hogy ki merjenek lépni a bántalmazó kapcsolatból. “Beszélj valakivel, mielőtt túl késő lesz! Folytatni akarom a modellkedést, de emellett segíteni szeretnék más nőknek, és azt akarom, hogy megtalálják azt az önbizalmat, ami nekem már megvan. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy fel tudok menni a színpadra és mosolyogni.”

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top