Életmód

100 randevúja lesz idén nyáron ennek a nőnek

Nem aprózza el, az már biztos.

A frissdiplomás Elise Morenp saját bevallása szerint felnőtt élete során korábban még sosem volt szingli, egyik hosszú kapcsolatból a másikba lépett át anélkül, hogy igazából randevúzott volna. Ezt akarja most bepótolni, ezért idén nyárra 100 randevút szervezett magának, melyeket részletesen dokumentál a blogjában. A San Franciscóban élő nő eddig 28 randevún van túl, Berlintől Jamaicáig számos helyen randizott már a többségében internetes társkeresőkön megismert férfiakkal.

100 randevúja lesz idén nyáron ennek a nőnek

A nagy számok törvénye alapján néhány katasztrofális randevún is túl van már, az egyik partnere például egy gyorsétterembe vitte, és ha ez nem lett volna elég, még az ő kajáját is megette. Találkozott egy sikeres rockzenésszel is, aki elsőre ígéretesnek tűnt ugyan, ám a randevút követően kottarészegre itta magát, és ebben az állapotban küldött üzeneteket Elise-nek, egy újabb randevút kérve.100 randevúja lesz idén nyáron ennek a nőnek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz akkor, ha például az 52. netán a 78. randin megtalálja az igazit? Vajon akkor is tartja magát a betervezett százhoz? Vagy feladja a projektet? Nos, előbb-utóbb kiderül. 

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top