Életmód

Tarolt a normális testű szépségkirálynő

Miss Indiana fürdőruhás fotóját (pontosabban testét) ünneplik az amerikai nők, mert szerintük végre "normális" testalkatú nőket is beengednek a szépségkirálynő-választásra. Nekem a képet nézve egész más jutott eszembe.
Lehet a szépségkirálynőknek normális teste?
 

Igen, van dereka, igen, van combja

Ő itt a képen Miss Indiana, egyébként Mekayla Diehl, aki lelkes indulója volt most hétvégén a Miss USA szépségversenynek. Nem nyerte meg, sőt még az első tízbe sem került be, ugyanakkor ezzel a fürdőruhás megjelenéssel “felrobbantotta” az internetet.
 
Nem tudom, nektek mi tűnik fel elsőre, vagy mi jut eszetekbe, ha megnézitek ezt a képet. Nekem az, hogy itt van egy csinos nő, aki foglalkozik a testével, hatalmas magabiztossággal lépked a színpadon (pláne ilyen magas sarkúban), és simán cserélnék vele testet, de akár csak egy hétre is. Nos, a szépségverseny döntőinek nézői nem hittek a szemüknek, mert a 25 éves Mekayla nem az a tipikus, totál vékony szépségkirálynő-alkat. Igen, van dereka, igen, van combja. 
 
És őt látva a színpadon, úgy tűnik több ezer (vagy millió) amerikai nőnek adott feloldozást a teljes vékonyság terhe alól, ugyanis a Twitter-falát elárasztották az éljenző üzenetek, sokan azt írták, örülnek, hogy végre “normális” testet is lehet látni egy szépségkirálynő-választáson, nemcsak nádszálvékony nőket. Mondjuk engem ez a fotó nem oldozott fel a teher alól, hogy többet kéne mozogni…
 

Lekövérezték – lemondott

Persze nem állítom, hogy az ő teste a normális, és mindenkinek így kell kinéznie, csak azt, hogy mennyire bolond ez a világ, amikor azon döbben meg, hogy a többi résztvevő derekánál 5 centivel vastagabb derekú szépségkirálynő-jelölt is színpadra léphet.
 
Ja, és hogy meg van bolondulva a világ, azért biztos, mert mindeközben Thaiföldön meg elkergették a nép szerint kövér szépségkirálynőt, Weluree Ditsayabut, aki egy hónappal a megkoronázása után visszaadta a koronát, mert nem bírta, hogy a közösségi oldalakon kritizálják, például lekövérezik. (Mondjuk a Facebookon kemény politikai kijelentést is tett, utána durrant el a hozzászólók agya.)
 
A képen itt, lent, ő van, szerintem nem kövér.
Lehet a szépségkirálynőknek
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top