Életmód

Bámulatos hatással van a bőrre a vízkúra

Bloggerünk már az első 10 nap után is komoly változásokat tapasztalt. De mivel ő a fokozatosság híve, ami nagyon jó dolog, úgy gondolja, hogy lassacskán még több dolog meg fog nála változni. Nézzük, mit tapasztalt 10 nap után!

Egyre frissebbnek és energikusabbnak érzem magam, főleg reggel. Nem a vekker kelt fel, hanem magamtól ébredek, és ez nagy szó! Én, aki indulhatnék a világ lustája címért, képes vagyok reggel ébresztő nélkül korán kelni! Hihetetlen változás a számomra, főleg ilyen rövid idő alatt!

Jelentős változást vettem észre az arcomon, pontosabban az arcbőrömön. Egyrészt nem szárad ki annyira, mint szokott, nem jelentkeznek a zsíros foltok a T-zónában. És ami a legeslegjobb dolog, csökkentek a szarkalábaim. Na jó, ráncaim a szemem körül.

Csak egyféle krémet használok, mert hosszú ideje ez vált be nálam igazán: egy rózsás arckrém, könnyű állagú, hamar beszívódik. És akkor most megemlíteném, hogy igen, az arckrémem is mintha könnyebben, hamarabb szívódna be a bőrömbe, mint korábban. Szóval a bőrömre extra jó hatással van a kúra.

Mi történt még? A teljes cikket a Dagi blogon találod!

Vízkúra - tapasztalatok

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top