Életmód

Sziklacsúcson kérte meg szerelme kezét a hegymászó – képek

Stílszerű körülmények között tette fel a nagy kérdést.

Egy brit hegymászó, Richard Crabtree 640 méter magasban, egy keskeny sziklacsúcs tetején kérte meg kedvese, Angela kezét.

“Nem gondoltam, hogy Richard lánykérésre készül, mivel sosem terveztük, hogy összeházasodunk” – nyilatkozta a Daily Mailnek a menyasszony, aki nyolc évvel ezelőtt egy gyalogtúrán ismerkedett meg a párjával.

Richard és Angela életükben először mászták meg a Napes Needle nevű csúcsot. A nőt már az is nagyon boldoggá tette, hogy sikerült felérniük a sziklacsúcs legtetejére, de ekkor azt vette észre, hogy párja egy kis dobozt vesz elő a táskájából, amiből aztán előkerült a gyémántköves eljegyzési gyűrű. “Lenyűgöző érzés volt, csupa veszély és csupa adrenalin közel 640 méteres magasságban – idézte fel a felejthetetlen pillanatokat Angela. – Átkiabáltam a közeli gerinceken mászó embereknek, hogy megkérték a kezem, és igent mondtam. Csodálatos volt. A világ legboldogabb nőjévé tett. Csodálatos kilátás egy csodálatos ember mellett.”

Sziklacsúcson kérte meg szerelme kezét a hegymászó

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top