Életmód

30 éve boldog együtt a Down-szindrómás szerelmespár

Hamarosan hivatalosan is összekötik az életüket.

A texasi Austin Wayne Underwood és Jessica Smith mindketten Down-szindrómások. 3 éves koruk óta, vagyis mintegy három évtizede ismerik egymást. Gyerekkori barátságuk pedig az évek során szerelemmé alakult.

Austin édesanyja, Jan, a fia születése óta a Down-kórosokkal szembeni bánásmód javításáért dolgozik. Hozzá hasonló helyzetben lévő szülők fordulhatnak hozzá tanácsért, annak idején így ismerkedett meg Jessica édesanyjával is. A két család azóta is együtt töltötte minden karácsonyát, a 2012-es ünnep azonban kivétel volt. Jó okkal: Austin ugyanis akkor egy limuzinnal vitte romantikus kocsikázásra Jessicát, majd amikor kiszálltak a járműből, térdre ereszkedett és megkérte a lány kezét. Jessica boldogan mondott igent.

A pár idén nyáron fogad majd örök hűséget egymásnak, méghozzá egy vadnyugati témájú esküvőn. “Számomra a házasság arról szól, hogy része vagyok Jessica életének, és mindig együtt leszünk” – fogalmazott Underwood.

Forrás: Huffington Post

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top