Életmód

Sorban állással keres pénzt egy férfi

Aki saját maga nem tud vagy nem akar sorban állni, fizet neki, hogy álljon sorba helyette.

Egy New York-i férfi, Robert Samuel egy új okostelefon árusításának kezdetekor maga is korán beállt a sorba, hogy az elsők között vásárolhassa meg a készüléket, végül azonban 325 dollárért inkább eladta a helyét a sorban egy későn érkezőnek. Ekkor döbbent rá, hogy sorban állással akár pénzt is kereshet.

Samuel azóta abból él, hogy díjazás ellenében mások helyett áll sorba nagy érdeklődésre számot tartó eseményeken. Ha kell, hálózsákkal vagy kempingszékkel táborozik le egy bolt előtt, hogy a megbízója az elsők között juthasson hozzá például egy termékhez, szolgáltatáshoz. Állt már sorba cronutért, különféle kütyükért, de olyan is előfordult, hogy egy csapat tinilány helyett várakozott, akik a H&M számára készült Isabel Marant-kollekció darabjait akarták mindenkinél előbb megszerezni.

A szolgáltatása iránt akkora az érdeklődés, hogy egyedül már nem is győzi a megrendeléseket: a vállalkozásában már hét profi sorban álló dolgozik.

A sor legelején: Robert Samuel
A sor legelején: Robert Samuel

Forrás: Oddity Central

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top