Életmód

Terhesen is edz Kovács Katalin

Kovács Katalin olimpiai bajnok kajakozó már a hatodik hónapban jár, így is naponta másfél-két órát tölt sporttal. Szeretne ott lenni a következő olimpián, de azt mondta, kislánya, Luca születése után majd kiderül, hogyan alakul az élet.

“Évek óta szeretnék családot, ez a gondolat már nagyon régen megfogalmazódott bennem, azonban eddig azt éreztem, hogy a kajakozás előbbre való. A  szezon vége felé viszont már rengeteget járt a fejemben a családalapítás, és lassan ez lett a legfontosabb számomra. Úgy éreztem, meg kell állnom, fel kell töltődnöm ahhoz, hogy sikeres tudjak lenni a jövőben is” – mesélte Kovács Kati a SportKlub kameráinak.

Az olimpiai bajnok kajakos a hatodik hónapban van, már most nagyon megváltozott az élete, de a

sportról nem mondott le teljesen. Természetesen kevesebbet, de ugyanúgy edz, mint eddig. Feldob, hogy napi másfél-két órát a sporttal töltök. Akadnak olyan napok, amikor egy perc nyugtom sincs, de vannak sokkal nyugisabb időszakaim is. Olyankor a gondolataim a jövőn járnak. Kíváncsi vagyok, mi lesz, ha megérkezik Luca, hogyan tudom majd alakítani az életem – árulta el a sportoló. – Nem érzem, hogy az állapotom egyelőre gátolna abban, hogy továbbra is rendszeresen mozogjak. Egyedül a futást hagytam abba, mert nagyon sokan mondták, hogy nem tanácsos,  pedig nagyon jólesett” – mondta Kati.

 A SportKlub stábja a riói olimpiával kapcsolatos terveiről is kifaggatta kajakos kismamát. “Nehéz erről beszélni, mert nagyon szeretném, és nagyon jó érzés lenne, ha ott lehetnék, de nem tudom, milyen jövő áll előttem.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top