Életmód

Így aludhatsz tovább reggel!

Imádjuk reggel nyomkodni a szundi gombot, még akkor is, ha tudjuk, rohanás lesz a vége. Itt van néhány időt spóroló tipp reggelre.

1. Ruharendszerezés

A régi szép idők, amikor az anyukánk kikészítette a ruhánkat suli előtt. Sok időt megspórolhatunk, ha már este átgondoljuk, mit kapunk fel reggel. Sőt, akik bíznak az időjárás-jelentésben, már egész hétre összeállíthatják a munkaruhájukat.

lifehacker.com
Forrás: lifehacker.com

 

2. Fogmosás a zuhany alatt

 Zuhanyozás közben fogat mosni egyszerűen jó, mit is mondhatnánk még?

 
Így aludhatsz tovább reggel!
 
3. Készítsd be előre a reggeli kávét!
 
Persze ha gombnyomásra működik a kávéfőzőgép, akkor könnyű dolgod van. De ha nem, akkor legalább másfél percet spórolsz, ha este készíted be a kávédat.
 
Így aludhatsz tovább reggel!
 
4. Kulcs az ebéden!
 
Ha autóval jársz munkába, és ráadásul feledékeny is vagy, vagy egyszerűen rengeteg a dolgod reggel, tedd a kocsikulcsokat valamire, amit biztosan nem szeretnél otthon felejteni – például az ebédedre.
 
forrás: fitfluential.com
Forrás: fitfluential.com
 
5. A legegyszerűbb smink
 
Gyorsan száradó körömlakk, hidratáló és alapozó egyben – érdemes többfunkciós sminkcuccokat beszerezni. Illetve kitalálni egy S. O. S. sminkmegoldást az olyan napokra, amikor tényleg csak 5 percünk van arra, hogy megpróbáljuk kicsit rendezettebbé tenné az arcunk ébredés után.
 
Így aludhatsz tovább reggel!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top