Életmód

Bankjegyekből hajtogatott virágokkal kérte meg barátnője kezét

A szerelmes férfi így akarta megmutatni, hogy a párjának adja mindenét, amije csak van.

Egy 27 éves kínai szoftverfejlesztő, Chen Li 999, bankjegyből hajtogatott rózsával kérte meg barátnője kezét. A férfi bankjegyekre váltotta a teljes megtakarítását, 200 000 jüant (vagyis nagyjából 7,5 millió forintot), és négy nap alatt saját kezűleg hajtogatta meg a pénzvirágokat.

A bizarr lánykéréssel elsősorban barátnője szüleinek akart bizonyítani, akik korábban kijelentették: olyan férfit akarnak lányuk mellé, akinek saját háza és autója is van.

“Tudom, hogy a pénzem nem elég arra, hogy házat vegyek, és azt is tudom, hogy a barátnőm nem akar autót, de meg akartam mutatni, annyira szeretem, hogy neki adok mindent, amim csak van” – mondta el Li egy újságnak.

A terv bevált, a barátnő igent mondott a lánykérésre. Az immár jegyespár ezután napokat töltött azzal, hogy újra kihajtogassák a bankjegyeket, melyeket hamarosan visszatesznek a bankba, és gyűjtenek még hozzá, hogy idővel saját házat tudjanak venni.

Bankjegyekből hajtogatott virágokkal kérte meg barátnője kezét

Forrás: Oddity Central

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top