Életmód

Mindenki csak ámul a 70 éves testépítőn

Legalább 20 évet simán letagadhat.

Még a fiatalokat is megszégyeníti tökéletesen kidolgozott testével Sam “Sonny” Bryant Junior. “Gyakran kérdezik, mikor megyek nyugdíjba, mire én azt mondom: soha” – hangoztatja a 70 éves, amerikai testépítő, aki már 26 éve foglalkozik body buildinggel. 44 évesen éppen egy rossz házasságban élt, a stresszt és a gőzt pedig rendszeresen az edzőteremben vezette le. 11 hónappal később már arra kérte az edzője, hogy vegyen részt egy testépítő versenyen. A megmérettetésen egyből egy harmadik és egy negyedik helyet zsebelt be – a díjak pedig tovább ösztönözték, s idővel a testépítés megszállottjává vált.

Hiába az idős kor, “Sonny” egyáltalán nem érzi öregnek a testét. Szeretné, ha mások is példát vennének róla, ő ugyanis arra igyekszik rávenni az embereket, hogy foglalkozzanak többet a testükkel, ahelyett, hogy odahaza a tévé előtt ülnének esténként vagy hétvégén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top