Életmód

Minden randijára magával viszi a kutyáját

A szőkeségnél esélye sincs olyan férfinak, aki nem szereti az állatokat.

Minden randijára magával viszi a kutyáját Egy 32 éves brit szingli, Chloe Swift az igazit keresi, méghozzá kétéves csivavája, Bentley segítségével. “Csak olyan férfival akarok járni, aki kedves az állatokhoz, így minden randimra magammal viszem Bentley-t, ez a legjobb módja, hogy kiderüljön, milyen emberrel állok szemben. Figyelem, hogyan reagálnak rá. Ha érdeklődést mutatnak iránta és játszanak vele, az hatalmas piros pont. Ha viszont azt mondják, hogy szeretnének újra látni, viszont máskor a kutyát hagyjam otthon, akkor nem érdekelnek többé” – magyarázta a fiatal nő.

Bentley hathetes volt, amikor Chloe magához vette, azóta is elválaszthatatlanok. Chloe nyolc hónapja szingli, hosszú távú kapcsolata pedig három éve nem volt. Olyan férfit szeretne találni, akivel családot alapíthat, ám mostanában nem volt túl szerencsés a randizás terén, ezért jelentkezett az egyik brit tévécsatorna párkereső műsorába, ahová természetesen szintén magával viszi a kutyáját.

Chloe egy jótékonysági szervezetnél dolgozik, amely bűncselekmény áldozatává vált gyerekeken segít. A munkatársai is imádják a kutyust, olyannyira, hogy ő lett a szervezet hivatalos kabalája.

A nő bevallotta, hogy időnként úgy bánik a kutyájával, mintha a gyereke lenne. Szívesen főz rá, de szereti öltöztetni, fürdetni és rengeteg játékot is vesz neki. Bár a kutyusnak van saját fekhelye, általában a gazdi ágyában alszik. Chloe leszögezte: a leendő párjának is el kell fogadnia, hogy rajta kívül a csivavával is meg kell osztania az ágyát.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top