nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Életmód
Ők találnak legnagyobb eséllyel társat a neten

Ők találnak legnagyobb eséllyel társat a neten

A nők esetében a kor, a férfiaknál viszont a kereset számít leginkább.
NLCafé
f Ajánlom

Ha 25 éves, vékony nő vagy, kutyát tartasz, hetente legfeljebb három alkalommal fogyasztasz alkoholt, az előző kapcsolatod 3–8 évig tartott és jelenleg párt keresel, akkor érdemes lehet az internetes társkeresőkön próbálkoznod, ugyanis egy frissen megjelent brit kutatás szerint a felsorolt paraméterekkel rendelkező nők kapják a legtöbb üzenetet ezeken az oldalakon.

A nők számára a barna hajú, sportos férfiak a legvonzóbbak, akik nyilvánosan kijelentik, hogy akarnak gyereket, csak alkalmanként fogyasztanak alkoholt, és évente 60 000 – 90 000 fontot, vagyis nagyjából 21–32 millió forintot keresnek. Tovább javítja az esélyeket, ha a férfi mesterképzést végzett, esetleg jogi diplomája és/vagy doktorátusa van.

A kutatók 1,8 millió, heteroszexuális szinglik által küldött üzenetet elemeztek ki, így jutottak a fenti eredményekre. Kiderítették továbbá, hogy a 33 éves nők kapják a legkevesebb levelet, de 24 százalékkal csökkenti a levelek számát az is, ha a párkereső nő kijelenti, hogy soha nem iszik alkoholt. A vékony testalkatú nők 41 százalékkal több levelet kapnak a többieknél, a saját kutya pedig 5 százalékkal növeli az esélyeket.

Megállapították azt is, hogy a nőktől a magas keresetű férfiak kapják a legtöbb levelet, viszont azok a pasik, akik nem akarnak gyereket, 42 százalékkal kevesebb üzenetre számíthatnak.   

Forrás: Daily Mail

A szakértő válaszol! A nők többsége már találkozott intim és bőrgombás problémákkal, de sokan nincsenek tisztában a tünetekkel és a lehetséges gyógymódokkal. Legyen képben és tegye fel kérdéseit szakértőnknek!


Kérdeznék!

Megosztás Facebookon