Életmód

92 évesen kapta meg az esküvői álomruhát

A férje sajnos már nem élhette meg.

A 92 éves amerikai Ruth Sullivan 1946-ban ment férjhez. Akkor egy fekete szalaggal díszített, kék gyapjúruhát viselt, így a pazar, fehér menyasszonyi ruha kimaradt az életéből, legalábbis a közelmúltig.

Az idős asszony nagy rajongója az esküvőszervezős tévéműsoroknak, és nagyon vágyott arra, hogy egyszer ő is választhasson egy gyönyörű menyasszonyi ruhát. Nemrégiben, amikor beköltözött egy idősek otthonába, megkérdezték tőle, hogy mi a legnagyobb beteljesületlen álma, ő pedig elárulta, hogy a menyasszonyi ruha.

Az otthon munkatársai titokban szerveztek neki egy látogatást egy esküvői ruhaszalonba. Ruth még odafelé is azt hitte, hogy orvoshoz viszik, így nagyon meglepődött, amikor megtudta, hogy menyasszonyi ruhát választhat magának.

Az asszony három modellt próbált fel, mire megtalálta a legszimpatikusabbat. Ezt követően virágot kapott, és a fiával, két barátjával, valamint az egyik dédunokájával készítettek róla képeket.

„Bárcsak Norm is itt lehetne!” – utalt Ruth a néhai férjére, akit 2004-ben veszített el.  

92 évesen kapta meg az esküvői álomruhát

 

Forrás: kentucky.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top