Életmód

Szegényeknek ajánlotta fel karácsonyi ajándékait egy kislány

Szokatlan levelet írt a Mikulásnak a jószívű gyermek.

Szegényeknek ajánlotta fel karácsonyi ajándékait egy kislányEgy hatéves angol kislány, Emmileah Anderson karácsonyi levelet írt a Mikulásnak. Nem hosszú kívánságlistát vetett papírra, csupán egyetlen dolgot kért: a neki szánt karácsonyi ajándékokat inkább azoknak a szegény gyerekeknek vigye, akik egyébként nem kapnának ajándékot.

A kislány azután döntött így, hogy megkérdezte az édesanyjától, mit jelent a jótékonyság, ő pedig elmagyarázta neki, hogy vannak például olyan jótékonysági szervezetek, amelyek azokon a gyerekeken segítenek, akiknek nincs túl sok mindenük. A beszélgetést követően a kislány felment a szobájába, anyukája pedig azt hitte, lefeküdt aludni.

Valamivel később, amikor utána ment ellenőrizni, Emmileah még ébren volt, és arra kérte, hogy adja fel a levelét a Mikulásnak. „Elolvastam, és vagy negyedórán át sírtam. Nyilvánvalóan végiggondolta, amiről beszéltem neki” – mesélte a büszke édesanya a Mirrornak. És valóban: ez a pici lány máris ráérzett, hogy miről is kellene szólnia az ünnepnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top