Életmód

Meglepő tény a férfiakról

Nem titkolják, ők is vágynak az ölelésre, hiába a macsós külső.

Mégsem olyan macsók a mai férfiak, mint hisszük! Ők is ugyanúgy igénylik és élvezik az ölelést, ahogyan a nők – derült ki az Axa brit biztosítótársaság felméréséből, melyet 5 ezer brit részvételével végeztek el. A modern férfi nem rejti el az érzéseit, a zaklatott életmód és a kemény munka mellett bizony nagyon is szüksége van a kényeztetésre – mutatott rá közvéleménykutatás.

A válaszadó férfiak fele bevallotta, egy kimerítő munkanap után bizony jól jön párjának a támogatása, azaz szerintük a legjobb hangulatjavító az ölelés. Mindemellett a zenéről, a friss levegőről, valamint a barátokkal együtt töltött időről is úgy vélekedtek, hogy feltölti őket.

Az 5 ezer megszólaló 41 százaléka azt jelölte meg első helyen, hogy a legtöbb támogatást a párjától kapja, ezen belül is a férfiak azok, akik jobban számíthatnak a párjukra a rossz napokon. A lista második helyén a legjobb barát áll, az alkohol pedig nagyon gyengén szerepelt: csupán 13 százalékot kapott, mint hangulatjavító.

A nőknél az ölelés után következő alternatíva pedig nem más, mint egy csésze tea. A forró, hangulatjavító, kellemes ital még a barátnőkkel való telefonos csacsogást, illetve a kedvenc tévés szappanopera megnézését is lefölözte a listán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top