Életmód

Ők találnak legnagyobb eséllyel társat a neten

A nők esetében a kor, a férfiaknál viszont a kereset számít leginkább.

Ha 25 éves, vékony nő vagy, kutyát tartasz, hetente legfeljebb három alkalommal fogyasztasz alkoholt, az előző kapcsolatod 3–8 évig tartott és jelenleg párt keresel, akkor érdemes lehet az internetes társkeresőkön próbálkoznod, ugyanis egy frissen megjelent brit kutatás szerint a felsorolt paraméterekkel rendelkező nők kapják a legtöbb üzenetet ezeken az oldalakon.

A nők számára a barna hajú, sportos férfiak a legvonzóbbak, akik nyilvánosan kijelentik, hogy akarnak gyereket, csak alkalmanként fogyasztanak alkoholt, és évente 60 000 – 90 000 fontot, vagyis nagyjából 21–32 millió forintot keresnek. Tovább javítja az esélyeket, ha a férfi mesterképzést végzett, esetleg jogi diplomája és/vagy doktorátusa van.

A kutatók 1,8 millió, heteroszexuális szinglik által küldött üzenetet elemeztek ki, így jutottak a fenti eredményekre. Kiderítették továbbá, hogy a 33 éves nők kapják a legkevesebb levelet, de 24 százalékkal csökkenti a levelek számát az is, ha a párkereső nő kijelenti, hogy soha nem iszik alkoholt. A vékony testalkatú nők 41 százalékkal több levelet kapnak a többieknél, a saját kutya pedig 5 százalékkal növeli az esélyeket.

Megállapították azt is, hogy a nőktől a magas keresetű férfiak kapják a legtöbb levelet, viszont azok a pasik, akik nem akarnak gyereket, 42 százalékkal kevesebb üzenetre számíthatnak.   

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top