Életmód

Íme, a 10 legdrágább celebtestrész

Dollármilliókat érnek a hírességek keblei, lábai vagy épp fogai. Íme, a 10 legértékesebb.

A 10 legdrágább celeb-testrész10. Heidi Klum szupermodell 2,2 millió dollár, vagyis 480 millió forint értékű biztosítást kötött a lábára: ebből a jobb lába ér 1,2 milliót, míg a bal „csak” 1 milliót, mivel azon van már egy heg.

9. Tina Turner formás lábait 3,2 millió dollárra, azaz közel 700 millió forintra biztosították. Korábban szárnyra kelt egy pletyka, miszerint az énekesnő direkt megégette a lábát, hogy pénzhez jusson a biztosítótól, utóbb azonban kiderült, hogy ez nem volt igaz.

8. Dolly Parton amerikai country énekesnő “védjegyére”, a kebleire kötött biztosítást 3,8 millió dollár, vagyis 830 millió forint értékben.

7. Jennifer Love Hewitt szintén annyira büszke a mellére, hogy egyenként 2,5 millió, vagyis összesen 5 millió dollár, azaz mintegy egymilliárd forint értékben kötött rájuk biztosítást.

6. Bruce Springsteen énekes világhírű hangszálait biztosította 6 millió dollárra, azaz 1,3 milliárd forintra.

5. A nálunk Címlapsztori, illetve Ki ez a lány? címeken is futó Ugly Betty sorozat főszereplője, A 10 legdrágább celeb-testrészAmerica Ferrara 10 millió dolláros, vagyis 2,1 milliárd forintos biztosítást kötött a fogsorára.

4. Ha valami nagy baj történne Rod Stewart érces hangjával, a biztosító 15,5 millió dollárt, azaz nagyjából 3,3 milliárd forintot fizetne neki.

3. Jennifer Lopez nem a hangjára, hanem egy annál is többre értékelt testrészére, a fenekére kötött 27 millió dollár, azaz közel 5,9 milliárd forint értékű biztosítást.

2. David Beckham leginkább a lábait félti, ezért 70 millió dollárra, vagyis mintegy 15,2 milliárd forintra biztosíttatta őket.

1. Mariah Carey Jennifer Lopezhez hasonlóan szintén a hátsó felére kötött biztosítást, nem kevesebb, mint 1 milliárd (!) dollár, azaz 218 milliárd forint értékben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top