Életmód

Rekordot döntöttek a magyar bringások

Lelkesen teker a Nők Lapja Café szerkesztősége is munkába, és örülünk, hogy egyre többen teszik ugyanezt. Alig indult a kampány, de már több százezer kilométeren vannak túl a munkás bringások.

Soha még ennyien nem indultak munkába bringával, mint most. A Bringázz a munkába! kampány egyre több biciklist mozgat meg, és elképesztően büszkék vagyunk magunkra, mert természetesen mi is faljuk a kilométereket reggel és este, hogy nyerhessünk – legalább cégen belül.

Rekord számú nevező regisztrált az október 25-éig tartó kampányba, és eddig összesen 264 ezer 540 kilométert tekertek a munkába bringázók. Nagyon sok benzinpénzt spóroltak, és még a környezettel és magukkal is jót tettek.

Azok között, akik a kampány ideje alatt legalább nyolcszor kerékpárral mennek dolgozni, nagyon jó kis nyereményeket sorsolnak ki. Itt megnézheted, milyen szuper bringás dolgokat nyerhetsz!

És a nagy kedvencünkről, a bringás reggeliről még nem is beszéltünk. Október 3-án reggel fincsi péksütikkel kínálgatják majd a biciklizőket, itt megtalálod, pontosan hova menj.

A tavaszi bringás reggeli így sikerült a kerékpáros Nők Lapja Cafésokkal:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top