Életmód

Itt a legjobb balatoni strandok listája

Ahol biztosan tiszta a víz, és nem lopják el a telefonunkat, amíg bemegyünk csobbanni egyet. Kiosztották az idei Kék Hullám Zászlókat.

Idén is Kék Hullám Zászlóval jutalmazta a legjobb balatoni strandokat a Balatoni Szövetség, írja a portfolio.hu, ahol a listát is lehozták. Ezek azok a fürdőhelyek, ahol a pancsoló közönség a legnagyobb biztonságban érezheti magát, mivel működik rajtuk elsősegélynyújtó hely, vízimentő szolgálat, orvosi ellátás, és a leterített törölközők között vadászó tolvajok ellen is tesznek. Az értékelésben emellett figyelembe veszik a víz és a part tisztaságát is.

Itt a legjobb balatoni strandok listája

Idén 31 fürdőhely kaphatta meg a zászlókat, amiket szerdán adtak át. Jól vizsgáztak például a balatonfüredi, a siófoki, a keszthelyi strandok, de eldugottabb helyek is bekerültek, mint például a hangulatos Csopak vagy Balatonudvari. A balatoni strandok mellett még a gárdonyi Sport Beach és a Fertő tavi vízitelep strand is kiérdemelte a Kék Hullám Zászlót.

Itt a legjobb balatoni strandok listája

A Nők Lapja Café fórumozói azt is összeszedték, melyek a legjobb gyerekbarát balatoni strandok, és hogy hol homokos a part.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top