Életmód

Gerincjóga-fesztivál az egészséges testért

Június 15-én a fővárosi Akvárium Klub ad helyet a nyár egyik legnagyobb jógafesztiváljának. Ha saját bőrödön tapasztalnád meg a jóga test- és egészségfejlesztő hatását, ne hagyd ki az eseményt!

Gerincjóga-fesztivál az egészséges testértA nyári jógafesztiválon a jóga egészségfejlesztő, testedző hatásán lesz a hangsúly. A helyszín ismét az Akvárium Klub (volt Gödör Klub az Erzsébet téren), de ezúttal a nyitott teraszt és a fenti füves részeket is  elfoglalják majd a jógázók, kiállítók.

Mit vigyél magaddal? Ha szeretnél gyakorolni, legyen nálad kényelmes ruha és jógamatrac. Ruhatárat, átöltözési lehetőséget és korlátozott számban jógamatracot is biztosítanak a szervezők.

Színpadról vezetett 30 és 50 perces foglalkozások
Lesz többek közt női jóga, astanga jóga, hátrahajlító jóga, hatha jóga-flow, kezdő gerincjóga, hátrahajlító jóga, erősítő gerincjóga, jóga szív- és érrendszeri problémákra.
Előadások: A mantráktól a gyógyító rezonanciáig, A pránajáma mint terápia, A jóga mint terápia
Bemutatók: Segédeszközök használata gerincproblémáknál, Iroda jóga az ászanák tükrében, Ashtanga bemutató, Haladó gerincjóga bemutató, Akro-jóga

Egyéb programok: Grund színház impro, Hajdú Balázs Standup comedy, jógatánc Spala Korinna balettmesterrel, ingyenes masszázs és hennafestés.

Záróprogram: SZALÓKI ÁGI KONCERT A Fesztivál vendége: Szalóki Ági – 11:00-től a gyerekekkel énekel, 17.00-től pedig egy különleges, mantrákra épülő koncertet ad Deutsch Gábor által összeállított zenei alapra építve.

Időpont, helyszín: 2013. június 15. 9:00–17:00, Akvárium (volt Gödör) Klub Erzsébet tér
A Jógafesztivál minden programja ingyenes.
A korábbi fesztiválokról, a júniusi esemény programjáról itt olvashatsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top